Nuri Zarplı İlkokulu

Vizyon: Öğrencilerimizi, Milli kimliğini kazanmış , kendisiyle barışık iyi vatandaş,İnsanî değerleri benimsemiş dünya ile barışık iyi insan,çağın gereklerine uygun, toplumun ve iş hayatının gerektirdiği niteliklere ve yeterliliklere sahip iyi bir vatandaş olarak yetiştirmek, çevresini ve sağlığını koruyabilen özgüveni gelişmiş,eleştirel düşünmeyi öğrenmiş soran ve sorgulayan bireyler olarak yetiştirmek.

Misyon: Bilgi, teknoloji ve iletişim toplumu olma hedeflerimizi gerçekleştirmek için; bilgiye hızla ulaşabilen, bilgiyi mal ve hizmet üretimine yansıtabilen, Bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlayarak, kendisine güvenen, kendisini sürekli yenileyen ve geliştiren, işini iyi yapan bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, Geçmişten aldığımız kültürel zenginlik ve güçle kendine yakın çevresine ve tüm insanlığa yararlı, araştıran üreten Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı nesiller yetiştirmek, 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırarak, onları bir üst öğrenim kurumlarına ve hayata hazırlamak.

Başarılar:

Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://nzi.meb.k12.tr

Adres - Namık Kemal Mahallesi Ayvalık Caddesi No44 10400 Alibey Adası AYVALIK / BALIKESİR

Yerleşim Yeri -

Ulaşım Alibey Adasına Ayvalık´tan Dolmuş, Belediye Otobüsü, Dolmuş Taksi ve Denizyolu ile ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Ayvalık merkeze 7 km. uzaklıktadır.